Η πρώτη συγκέντρωση, αλλά και η πρώτη προπόνηση του Άρη εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2021/22 πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (15/6) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Από την «πρώτη» απουσίαζαν με άδεια οι Κώστας Μήτρογλου, Λίντσεϊ Ρόουζ (αμφότεροι αναμένονται την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη) και Χαβιέ Ματίγια (επιστρέφει την Πέμπτη). Επιπλέον, ο Λούκας Σάσα, που βρίσκεται στην πατρίδα του, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό (ο Βραζιλιάνος μέσος βρίσκεται σε επαφή με το ιατρικό επιτελείο για την πορεία της κατάστασής του). Την, Τετάρτη (16/6), το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν ξεκινήσει η προπόνηση, οι «κίτρινοι» θα έχουν μάθει και τον αντίπαλό τους στο Β’ προκριματικό γύρο του Conference League, με τις διπλές αναμετρήσεις να είναι προγραμματισμένες για τις 22 και 29 Ιουλίου.

Όπως είναι γνωστό, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο «Δασυγένειο» μέχρι την Παρασκευή (18/06), ενώ το πρωί της επόμενης μέρας η αποστολή θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης