Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρής Καρυπίδης.

Πιο συγκεκριμένα, στον πρόεδρο των «κιτρινόμαυρων» επεβλήθη πρόστιμο 14.500 ευρώ, λόγω της εισβολής του στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης», αμέσως μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης απέναντι στην Αστάνα, στο πλαίσιο του Β΄ προκριματικού γύρου του Europa Conference League (29/7).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Καρυπίδης μπήκε στο γήπεδο, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί στον Ιταλό διαιτητή, Μίκαελ Φάμπρι, και τους βοηθούς του για κάποιες αποφάσεις τους.

Φτάνει το βράδυ στη Θεσσαλονίκη ο Καμαρά

Εν τω μεταξύ το βράδυ της Δευτέρας (στις 20:00 υπό φυσιολογικές συνθήκες) θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από τη Φούλαμ στον Άρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 26χρονος Μαυριτανός επιθετικός την Τρίτη (17/8) θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ, και εν συνεχεία θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ελληνική ομάδα.

Ακολούθως ο παίκτης θα τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League, με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν οι Μπρούνο Γκάμα και Φαμπιάνο Λέισμαν, οι οποίοι αποχώρησαν με ενοχλήσεις από το φιλικό με τον Βόλο το περασμένο Σάββατο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης