Με μία προπόνηση, που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Άρη, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης της Δευτέρας με τον ΟΦΗ (13/09, 19:30), με την οποία θα πέσει η «αυλαία» της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή, στην οποία δεν θα βρίσκεται ο Ματέο Γκαρσία, καθώς ο 25χρονος Αργεντινός εξτρέμ ακολούθησε και σήμερα (11/09) πρόγραμμα θεραπείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα, ο 52χρονος Έλληνας τεχνικός έχει διαθέσιμους όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του.

Εν τω μεταξύ, το πρωί της Κυριακής (12/09), στις 11:30, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη θα βρεθεί στο περίπτερο της ΠΑΕ, στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ.

Σήμερα, στα εγκαίνια της Έκθεσης, το παρών έδωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Θοδωρής Καρυπίδης, ο οποίος μάλιστα είχε μεταξύ άλλων και συνομιλίες με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά, την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, αλλά και τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης