Ευχάριστα μαντάτα για τον Μίχαελ Ένινγκ εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League (Κυριακή 27/10, 17:15, Novasports 2 – «Κλεάνθης Βικελίδης»).

Ο Γερμανός προπονητής του Άρη είδε τον Γιάννη Φετφατζίδη να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης, κάτι που σημαίνει πως θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι απέναντι στο σύλλογο του Αγρινίου. Με την ολοκλήρωση της προπόνησης που θα γίνει το Σάββατο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, η τεχνική ηγεσία των «κιτρίνων» θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είτε ξεκινήσει είτε όχι στο αρχικό σχήμα ο «Φέτφα», πάντως, ο Νικολά Ντιγκινί αναμένεται να είναι βασικός σε ένα ακόμη παιχνίδι της ομάδας του. Ο Γάλλος επιθετικός μίλησε στην κάμερα του συνδρμητικού καναλιού της Nova, αναφερόμενος αρχικά στην έλευση του Ένινγκ: «Νιώθουμε καλά με τον νέο προπονητή. Είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι που κερδίσαμε στο πρώτο του παιχνίδι. Παλέψαμε στην Ξάνθη και πήραμε μια σημαντική νίκη. Ο προπονητής έφερε ευτυχία και ενθουσιασμό στην ομάδα, ενώ η ψυχολογία της ανανεώθηκε».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό τόνισε: «Πρέπει να κερδίσουμε. Στα δύο τελευταία παιχνίδια στην έδρα μας, γνωρίσαμε την ήττα και αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί. Είναι δύσκολο παιχνίδι που κρύβει παγίδες αλλά πρέπει να το κερδίσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης