Με μία προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο, για την 4η αγωνιστική της Super League.

Στην αποστολή των «κίτρινων» ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε τον Ματέο Γκαρσία που μόλις χθες ανακοινώθηκε από τους Θεσσαλονικείς, αλλά και τους Λούκας Σάσα, Εμάνουελ Σάκιτς που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα εκτός έμεινε ο Γιάννης Φετφατζίδης καθώς είναι θέμα ωρών η ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Αλ Κορ.

Αναλυτικά η αποστολή: Κουέστα, Μπουσέ, Γκαρσία, Γκάνεα, Λόπεθ, Μαντσίνι, Τζέγκο, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Ντάτκοβιτς, Ματίγια, Ρόουζ, Σάσα, Σούντγκρεν, Αντέμ, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Σενγκιέργκης.

Ενισχύεται στην άμυνα με τον Μπεναλουάν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, τον Γιοάν Μπεναλουάν έκλεισε ο Άρης.

Οι «κίτρινοι» ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον 33χρονο κεντρικό αμυντικό (γεννημένος στις 28/03/1987), ο οποίος από τις αρχές του περασμένου έτους μέχρι και τον Ιούλιο φορούσε τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Μπεναλουάν αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη εντός των επόμενων ωρών προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Τυνήσιος στόπερ ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Σεντ Ετιέν. Το καλοκαίρι του 2010 πήρε μεταγραφή για την Τσεζένα ενώ η θητεία του στα ιταλικά γήπεδα συνεχίστηκε με τις φανέλες των Πάρμα, Αταλάντα και Φιορεντίνα.

Ακολούθησε η Αγγλία και η Λέστερ, ενώ από τον Γενάρη του 2019 αγωνίστηκε για λογαριασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ, με την οποία συνολικά πραγματοποίησε 16 εμφανίσεις πετυχαίνοντας 1 γκολ. Με ύψος 1,85μ., ο Μπεναλουάν μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της άμυνας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης