Με την προπόνηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (7/5) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (08/05, 21:00, Novasports Prime – «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Έπειτα από το τέλος της, ο Χερμάν Μπούργος ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στους πρωταθλητές. Ο Αργεντινός τεχνικός, ο οποίος επιστρέφει έπειτα από τιμωρία μιας αγωνιστικής στον πάγκο του Άρη, έχει ουκ ολίγα προβλήματα να αντιμετωπίσει. Κι αυτό καθώς, πλην του τιμωρημένου Αμπουμπακάρ Καμαρά, εκτός έμειναν και οι τραυματίες Λούκας Σάσα, Κριστιάν Γκάνεα, Γιόχαν Μπεναλουάν και Κρίστιαν Λόπεθ, αλλά και για λόγους τακτικής οι Λούμορ Αγκμπενιένου και Ντένις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη διάθεσή του Μπούργος θα βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Ματέο, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Ματίγια, Σούντγκρεν, Πάλμα, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Σάκιτς, Χαϊροβιτς, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης