Με μία προπόνηση, που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (7/11) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την αναμέτρηση με τη Λαμία (08/11, 20:00 – “Κλεάνθης Βικελίδης”), στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Άλαν Πάρντιου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μόουζες Οντουμπάτζο, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς στο Περιστέρι, ωστόσο τέθηκε στη διάθεσή του ο Γιάκουμπ Μπράμπετς. Εκτός έμεινε και ο Σεΐκ Ντουκουρέ που συνεχίζει την αποθεραπεία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Μανού Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι, Ζερβινιό, Γκρέι, Εμπακατά, Ενκουλού, Καμάτσο, Ντιοπ Γκουέι, Νταμπό, Πάλμα, Πίρσμαν, Μαζικού, Ετέμπο, Σγούρος.

Εν τω μεταξύ, ο Φαμπιάνο Λέισμαν, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης