Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο Μπρούνο Γκάμα «έβγαλε» το προπονητικό πρόγραμμα κι έτσι ο Μίχαελ Ένινγκ αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή του Άρη για την αναμέτρηση απέναντι στον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League (Κυριακή 2/2, 15:00, Novasports 1 – «Κλεάνθης Βικελίδης»).

Ο Πορτογάλος εξτρέμ είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στο τέλος του πρώτου μέρους στην ήττα της περασμένης Κυριακής από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με τους «κίτρινους» να φιλοδοξούν να επιστρέψουν στις επιτυχίες κόντρα στον Πανιώνιο ώστε να «κλειδώσουν» τη θέση τους στην πρώτη εξάδα και, ταυτόχρονα, τη συμμετοχή τους στα Play Off. Έστω κι αν αυτό χρειαστεί να γίνει δίχως τον τραυματία Μπράουν Ιντέγε και τους τιμωρημένους Φραν Βέλεθ και Μιχάλι Κόρχουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτική η 18μελής αποστολή του Άρη: Κουέστα, Έμαν, Ρόουζ, Σόουζα, Ντιγκινί, Γκάμα, Σάσα, Ματίγια, Λάρσον, Μαντσίνι, Μπα, Μαρτίνες, Τόνσο, Σούντγκρεν, Ντουρμισάι, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπαγκαλιάνης.

Φανέλα βασικού φαίνεται να έχουν «καπαρώσει» οι Χουλιάν Κουέστα, Λίντσεϊ Ρόουζ, Γιώργος Δεληζήσης, Λούκας Σάσα, Χαβιέ Ματίγια, Γιάννης Φετφατζίδης, Ντάνιελ Λάρσον και Φιορίν Ντουρμισάι. Ερωτηματικά υπάρχουν για δυο θέσεις στην άμυνα και μία για την μεσοεπιθετική γραμμή, με τον Ένινγκ να αποφασίσει την τελευταία στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης