Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Χαβιέ Ματίγια. Ο 32χρονος Ισπανός μέσος του Άρη, που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την προπόνηση της Τρίτης (29/3), υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική, η οποία έδειξε ένα ήπιο διάστρεμμα στην ποδοκνημική.

Ο Ματίγια, ο οποίος έχει να αγωνιστεί με τους Θεσσαλονικείς από τις 7 Φεβρουαρίου και την αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, καθώς είχε χτυπήσει στον αστράγαλο, ξεκίνησε ήδη πρόγραμμα αποθεραπείας και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 2-3 ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό σημαίνει πως – δεδομένα – θα απουσιάσει από το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (4/4, 17:15 ), για τη δεύτερη σγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Από εκεί και πέρα, ο Άκης Μάντζιος προπόνησε τους παίκτες του στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, rondo game, επιθετική ανάπτυξη και τακτική.

Στα θετικά για τον 52χρονο Έλληνα τεχνικό, η επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ενώ ο Κριστιάν Γκάνεα ακολούθησε μέρος της προπόνησης. Αντίθετα, ο Έργκις Κάτσε συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και ο Γιόχαν Μπεναλουάν το πρόγραμμα θεραπείας του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Τετάρτη, οι παίκτες του Άρη θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης