Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League σημείωσε τη Δευτέρα ο Άρης.
Πιο συγκεκριμένα οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 2-0 του Λεβαδειακού στη Θεσσαλονίκη στο ματς που έριξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Super League κι έτσι έπιασαν τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας.
Τα γκολ των γηπεδούχων τα σημείωσαν οι Γιουνές (22′ πεν) και Γκαρσία (57′).

Aξίζει να σημειωθεί ότι στο 65ο λεπτό ο Μαρκόφσκι δεν μπόρεσε να νικήσει από το σημείο του πέναλτι τον Κουέστα, ο οποίος έπεσε σωστά και απέκρουσε την μπάλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
To εύστοχο πέναλτι του Γιουνές
Το γκολ του Γκαρσία
Η ομάδα του Πάκο Ερέρα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί στο 22ο λεπτό με πέναλτι του Γιουνές, ο οποίος με εκτέλεση… αλά Πανένκα νίκησε τον Επασί, μετά την παράβαση που υπέπεσε ο Σαβαντόγκο στον Γκαρσία.
Πάντως πριν το 1-0, η ομάδα της Λιβαδειάς στο 18΄ είχε μία καλή ευκαιρία όταν το σουτ του Μαρκόφσκι εξουδετέρωσε ο Κουέστα, σε μια στιγμή που ο Άρης έπαιζε με 10 παίκτες, καθώς είχε τραυματιστεί ο Δεληζήσης και του παρέχονταν οι πρώτες βοήθειες.
Ο Λεβαδειακός  δεν κάμφθηκε από το εις βάρος του γκολ και στο 42΄ο Νανγκίς με σέντρα-σουτ έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκών των γηπεδούχων πριν αυτή καταλήξει άουτ.

Στο 44ο λεπτό υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή στον αγώνα, καθώς έσβησε ο ένας από τους δύο προβολείς στη Θύρα 2 αλλά μετά από λίγα λεπτά αποκαταστάθηκε η βλάβη και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Θεσσαλονίκης έψαξε το δεύτερο γκολ, φτάνοντας σε αυτό στο 57ο λεπτό με σκόρερ τον Γκαρσία, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Γιουνές με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Λεβαδειακού.
Πάντως στο 65΄ ο Μαρκόφσκι έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει, καθώς κέρδισε πέναλτι από τον Δεληζήση. Ο Σέρβος άσος ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση αλλά ο γκολκίπερ Κουέστα έπεσε σωστά και απέκρουσε την μπάλα.

Ως τη λήξη του ματς ο Άρης δεν έχασε ποτέ τον έλεγχο του αγώνα κι έτσι κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη για πρώτη φορά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο οποίο έδωσαν βροντερό παρών οι οπαδοί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Kίτρινες: Γκάμα, Βέλεθ, Δεληζήσης – Ναγκίς, Φαβάρο, Σουμπίνιο

Άρης (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Μενέντεθ, Ματίγια (75′ Σιώπης), Μπάσα, Ματέο, Γκάμα (68′ Κολάσο), Ντιγκινί (84′ Παυλίδης), Γιουνές

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Επασί, Φαβάρο, Σουλαιμόν, Νανγκίς (75′ Μάνγκα), Μαρκόφσκι, Ζησόπουλος, Τσαμπούρης, Ντιόγκο (63΄Χατζηλάμπρος), Σαβαντογκό, Μητρόπουλος (86′ Ιωαννίδης), Ντα Σίλβα


 
 
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης