Ο Άρης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον σκόπελο της μαχητικής Λαμίας την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης». 

Οι Θεσσαλονικείς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την ομάδα της Φθιώτιδας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να πιάσουν τον ΟΦΗ, στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 16′ με τον Τουράμ, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ισοφάριση με τον Λάρσον (31′).

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Γερμανός προπονητής διατήρησε τον Απόστολο Τσιλιγγίρη κάτω από τα δοκάρια αλλά και τον Λούκας Σάσα σε ρόλο δεξιού μπακ, κάνοντας ουσιαστικά μόνο μια αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα του ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ: ο Ντάνιελ Λάρσον ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης αντί του τιμωρημένου Μπράουν Ιντέγε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη, ο Μάντζιος κράτησε αρχικά στον πάγκο τους έμπειρους Λουκά Βύντρα και Άνταμ Τζανετόπουλο, ρίχνοντας τον πρώτο στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Λαμία να εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν μόλις στο 3′ με τον Ροζέριο Τουράμ, ωστόσο με τη χρήση του VAR το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο σκόρερ πήρε την μπάλα, όντας σε θέση οφσάιντ.

Στο 16′, όμως, το γκολ του Βραζιλιάνου φορ της Λαμίας, που ξεπέρασε τον Φραν Βέλεθ και νίκησε τον Τσιλιγγίρη, μέτρησε κανονικά!

Χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα ο Άρης, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 31ο λεπτό.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης έκανε εξαιρετική ενέργεια, πάσαρε στον Μπρούνο Γκάμα κι αυτός τροφοδότησε τον Λάρσον, ο οποίος έκανε το 1-1, βρίσκοντας δίχτυα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

Στο δεύτερο μέρος οι «κίτρινοι» πίεσαν για το 2-1, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες.

Εξαίρεση αποτελεί το δοκάρι στην προσπάθεια του Αμπού Μπα στο 67′ μετά το λάθος του Κώστα Θεοδωρόπουλου, ο οποίος αντέδρασε καλύτερα στο πλασέ του Μπρούνο Γκάμα επτά λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Κίτρινες: Ματίγια – Πλιάτσικας

ΑΡΗΣ (Μίχαελ Ένινγκ): Τσιλιγγίρης, Σάσα, Κόρχουτ, Βέλεθ, Ρόουζ, Μπα, Ματίγια, Φετφατζίδης (65′ Μαντσίνι), Ντιγκινί (65′ Μαρτίνες), Λάρσον, Γκάμα.

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Σκαρντοβέλι, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Δημούτσος, Ρόμανιτς, Μπεχαράνο (71′ Βασιλόγιαννης), Τουράμ, Τιρόνε (46′ Βύντρα), Καραμάνος (86′ Σάλιακας), Σκόνδρας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης