Πραγματοποιήθηκε το απόγεμα της Δευτέρας η εκδίκαση της υπόθεσης του Άρη στην Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αναφορικά με το θέμα της απαγόρευσης μεταγραφών. Οι «κίτρινοι» κατέθεσαν το υπόμνημά τους, δια των δικηγόρων τους Παναγιώτη Μπιλίρη και Κώστα Ζέμπερη, και πλέον περιμένουν την απόφαση της FIFA.

Υπενθυμίζεται πως στον Άρη έχει επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών για χρέη της παλιάς ΠΑΕ Άρης προς ποδοσφαιριστές και μάνατζερ. Ανάλογη τιμωρία είχε επιβάλλει στους Θεσσαλονικείς και η ΕΠΟ, ωστόσο εν συνεχεία έγινε ακύρωση της ποινής αυτής, με αποτέλεσμα ο Φιορίν Ντουρμισάι να αποκτήσει (και πάλι) κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της ομάδας του Μίχαελ Ένινγκ. Για το λόγο αυτό, στο πλευρό του Άρη στάθηκε και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΠΑΕ Άρης παρέδωσε το φάκελο στον οποίο υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν πως η νέα εταιρεία δεν έχει σχέση με την παλιά και αναμένεται το πόρισμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Όπως τονίζεται από τους ανθρώπους του Άρη, σε περίπτωση αρνητικής έκβασης, θα «τραβήξουν» την υπόθεση μέχρι το CAS, το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης