Για πρώτη φορά, έπειτα από τη βαριά ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Άκης Μάντζιος είχε σήμερα (Τρίτη 23/11) την ευκαιρία να τα πει με τους ποδοσφαιριστές του.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ρεπό την Κυριακή ενώ η προπόνηση της Δευτέρας ακυρώθηκε λόγω κρούσματος κορωνοϊού στο αγωνιστικό τμήμα. Καθώς τα νέα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο του Άρη βγήκαν αρνητικά, ο 52χρονος προπονητής προσπάθησε να αναστυλώσει το ηθικό όλων, μιας και ακολουθεί το ντέρμπι της πόλης κόντρα στον ΠΑΟΚ (Κυριακή 28/11, 19:30 – Γήπεδο Τούμπας), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης και παιχνίδια κατοχής μπάλας. Ο Μάντζιος είδε με ικανοποίηση τον Ντάνιελ Σούντγκρεν να προπονείται κανονικά ενώ ο Φαμπιάνο Λέισμαν συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Τα ανησυχητικά μαντάτα ήρθαν από τον Ματέο Γκαρσία, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενός χτυπήματος στο πόδι από το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός και ο Αργεντινός εξτρέμ θα δοκιμάσουν τις επόμενες ημέρες να προπονηθούν μαζί με τους συμπαίκτες τους ώστε να είναι διαθέσιμοι για το ματς της Τούμπας. Αναμέτρηση από την οποία θα απουσιάσει δεδομένα ο Φακούντο Μπερτόγλιο, ο οποίος θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του.

Την Τετάρτη οι παίκτες του Άρη θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης