Με την προπόνηση, που έγινε το πρωί του Σαββάτου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (24/10, 16:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Άκης Μάντζιος δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα – πλην του χειρουργημένου Μοχάναντ Άλι – και στη διάθεσή του για το παιχνίδι κόντρα στο σύλλογο του Αγρινίου θα έχει τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Ντένις, Γκάμα, Ματέο, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο, Σάσα, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Τζέγκο, Ματίγια, Σούντγκρεν, Λούμορ, Γκάνεα, Δεληζήσης, Μάνος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία, ο 52χρονος Έλληνας τεχνικός επανέφερε τον Λούκας Σάσα, όχι όμως και τον Γιοάν Μπεναλουάν – οι δύο παίκτες είχαν επεισόδιο στην προπόνηση πριν από δέκα ημέρες.

Απομένει να φανεί εάν θα δώσει και φανέλα βασικού στον 31χρονο Βραζιλιάνο μέσο ή αν θα δείξει εκ νέου εμπιστοσύνη στο δίδυμο των Τζέιμς Τζέγκο και Χαβιέ Ματίγια στα χαφ. Σε άλλες αλλαγές στην ενδεκάδα, δεν αναμένεται να προβεί ο Μάντζιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης