Χωρίς τους Ντάνιελ Σούντγκρεν, Νικολά Ντιγκινί και Μάρτιν Τόνσο ταξίδεψε για την Ξάνθη η αποστολή του Άρη ενόψει του πρώτου αγώνα για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην Ακριτική ομάδα (Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, 21:30 – «Ξάνθη Arena»).

Ο Μίχαελ Ένινγκ ανακοίνωσε τη 18μελή αποστολή αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Τσιλιγγίρη, Ρόουζα, Βέλεθ, Σόουζα, Λάρσον, Γκάμα, Ματίγια, Μαντσίνι, Σάσα, Ιντέγε, Μπα, Κόρχουτ, Μαρτίνες, Ντουρμισάι, Δεληζήση, Φετφατζίδη και Μπακούτση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντιγκινί έμεινε εκτός κυρίως για προληπτικούς λόγους λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, ο Τόνσο συνέχισε και σήμερα με ατομικό πρόγραμμα λόγω της διάτασης στο δεξί γαστροκνήμιο ενώ ο Σούντγκρεν δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για λόγους τακτικής. Υπενθυμίζεται πως στους αγώνες Κυπέλλου χρειάζεται να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή και δύο ποδοσφαιριστές που έχουν προέλθει από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου – κάτι που ισχύει για τους Απόστολο Τσιλιγγίρη και Πέτρο Μπακούτση.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης