Όπως ενημέρωσε και η Super League μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, ο Μπρούνο Γκάμα έφτασε τα 18 γκολ με τη φανέλα του Άρη σε ό,τι έχει να κάνει με την παρουσία του στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο 33χρονος (γεννημένος στις 15 Νοεμβρίου 1987) Πορτογάλος πλάγιος επιθετικός «έπιασε» στην τέταρτη θέση των ξένων σκόρερ τον Χαβιέ Κάμπορα. Περισσότερα τέρματα έχουν βάλει μόνο ο Λιούμπισα Μιλόγεβιτς (38), ο Ζόραν Λόντσαρ (35) και ο Σέρχιο Κόκε (30).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, ο Γκάμα έχει πετύχει 18 γκολ (14+4) σε 55 εμφανίσεις (45+10) στην κανονική διάρκεια και τα Play Off της Super League 1. Επιπλέον, έχει σκοράρει μία φορά σε επτά (7) αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδας (κόντρα στην ΑΕΚ στον περυσινό ημιτελικό στο ΟΑΚΑ) ενώ, επίσης, έχει πανηγυρίσει και ένα γκολ στα προκριματικά του Europa League (κόντρα στην Κόλος Κοβαλίβκα στον φετινό άδοξο αποκλεισμό από τη διοργάνωση). Συνολικά, δηλαδή, μετράει 20 γκολ σε 63 εμφανίσεις με την «κίτρινη» φανέλα.

Αγαπημένοι… αντίπαλοί του οι Βόλος και ΑΕΚ, καθώς κόντρα σε αυτές τις ομάδες έχει πετύχει από τρία (3) γκολ! Και τα τρία γκολ επί των Θεσσαλών τα σημείωσε σε αγώνες πρωταθλήματος, ενώ αυτά επί της Ένωσης επιμερίζονται σε δύο στο πρωτάθλημα κι ένα στο κύπελλο.

Ακολουθούν, με δύο (2) γκολ, οι Λαμία, Απόλλων Σμύρνης, Ξάνθη, Παναιτωλικός και ΟΦΗ, ενώ ο Μπρούνο Γκάμα έχει σκοράρει από μία φορά εις βάρος των Λάρισας, Ατρόμητου και Πανιώνιου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης