Έπειτα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αντρέ Γκρέι, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται ήδη στην Αυστρία για να γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες του, ο Άρης αναμένεται να προχωρήσει σε τρεις ακόμα προσθήκες εντός των επόμενων 48 ωρών.

Ο Γκρέι, ο οποίος έγινε το τρίτο απόκτημα του Άρη την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο έπειτα από τους Μάρβιν Πίρσμαν και Παπέ Σεϊκ Ντιόπ, πήρε τη φανέλα με το Νο9. Τη, Δευτέρα 4/7, είναι προγραμματισμένο να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη οι Ραφαέλ Καμάτσο, Μπράντλεϊ Μαζικού και Μπριάν Νταμπό, που έχουν συμφωνήσει με τους «κιτρινόμαυρους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Καμάτσο πηγαίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ως δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τον Άρη να διατηρεί οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι. Ο 26χρονος αριστερός μπακ Μαζικού έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, έχοντας φορέσει για μια «γεμάτη» τριετία της φανέλα της. Ο 30χρονος Γάλλος μέσος Νταμπό αποχωρεί από τη Ρίζεσπορ, η οποία υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία του τουρκικού ποδοσφαίρου, κι ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Serie A και Ligue 1.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης