Άσχημα τα μαντάτα για τους Χουλέν Κουέστα και Ντάνιελ Λάρσον, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να αρχίσουν την αποθεραπεία τους. Ο Ισπανός πορτιέρο ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ενώ ο Σουηδός εξτρέμ έχει αποκομίσει πρόβλημα στη δεξιά κνήμη. Αμφότεροι θα υποβληθούν σε εξετάσεις και εν συνεχεία θα ξεκινήσουν άμεσα θεραπεία για να προλάβουν τα παιχνίδια με την ΑΕ Λεμεσού για τον Β’ προκριματικό γύρο του Europa League (25/7 το πρώτο παιχνίδι).

Η αντίπαλος του Άρη αναχώρησε με προορισμό τη Βουλγαρία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, έχρισε φαβορί τον Άρη, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως η ομάδα του θα διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει. «Σίγουρα ο Άρης είναι το φαβορί, αλλά δεν λέω ότι δεν έχουμε πιθανότητες. Έχουμε τις πιθανότητές μας και θα δουλέψουμε σκληρά για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας» είπε ο Σέρβος προπονητής και συμπλήρωσε αναφορικά με το ρόστερ της ομάδας του: «Είμαι ευχαριστημένος που έμειναν αρκετοί ποδοσφαιριστές, έμεινε ο κορμός, αλλά πάντα χρειάζεσαι φρέσκους ποδοσφαιριστές, να δώσουν νέα πνοή στην ομάδα. Ξέρουμε ότι ο Άρης είναι καλή ομάδα, αλλά ο στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι εμείς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα προβλήματα για τον Σάββα Παντελίδη, ωστόσο, δεν σταματούν εδώ. Στην απογευματινή προπόνηση για προληπτικούς λόγους δεν συμμετείχε ο Χαβιέ Ματίγια. Στην πρωινή, πάντως, οι Γιάννης Φετφατζίδης, Μανώλης Τζανακάκης, Λίντσεϊ Ρόουζ και Λερίν Ντουάρτε -που αγωνίστηκαν είτε λίγο είτε καθόλου στο φιλικό με τη Γάνδη- ακολούθησαν εξτρά πρόγραμμα σε σχέση με τους άλλους συμπαίκτες τους.

Αναφορικά με τα μεταγραφικά θέματα του Άρη, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ήταν ο πρωταγωνιστής της -σύντομα πρώην ομάδας του- ΑΪΚ, καθώς βοήθησε στο να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Κάλμαρ. «Είναι αρκετά δύσκολο να ξέρω πως σε λίγες ημέρες θα φύγω για την Ελλάδα και τον Άρη. Σου στοιχίζει λίγο ψυχολογικά. Δεν είναι ότι φοβάμαι μη χτυπήσω, αλλά προσπαθώ να είμαι δυνατός μέσα στο μυαλό μου και να παίξω στο παιχνίδι. Ακόμη βάζω τα δυνατά μου» ανέφερε ο Σουηδός αμυντικός.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Λούκας Σάσα αναμένεται να έρθει την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη, ενώ δεν αποκλείεται την Τρίτη να βρίσκεται στην Ελλάδα και ο μάνατζερ του Λουίς Ιμπάνες, ο οποίος προορίζεται για το αριστερό άκρο της άμυνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης