Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται από το απόγευμα της Τρίτης (29/12) οι Λούκας Σάσα και Ματέο Γκαρσία. Ο μεν Βραζιλιάνος μέσος είχε εξασφαλίσει επιπλέον ημέρες άδειας και επέστρεψε από την πατρίδα του, ο δε Αργεντινός εξτρέμ ήταν αδικαιολογήτως απών. Την Τετάρτη (30/12) το πρωί θα απολογηθεί στη διοίκηση για την αργοπορία του και αναμένεται να του επιβληθεί πρόστιμο.

Εν τω μεταξύ, σε μεταγραφικό επίπεδο, οι «κίτρινοι» κινούνται για την απόκτηση ενός αριστερού αμυντικού και ενός επιθετικού και το ενδιαφέρον έχει εστιαστεί στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι Νικόλας Ιωάννου και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο είναι δυο ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στον Άρη και εξετάζονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 25χρονος Κύπριος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, ωστόσο δεν αποκλείεται να μείνει νωρίτερα ελεύθερος καθώς έχει λιγοστές συμμετοχές μέχρι στιγμής – μόλις πέντε (5). Ο 30χρονος Ισπανός φορ επίσης δεν υπολογίζεται από τον προπονητή Κρις Χιούτον και γίνεται προσπάθεια από τους Θεσσαλονικείς ώστε να τον αποκτήσουν – αρχικά – με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης