Σε ένα ακόμη παιχνίδι, έστω και φιλικό, ο Άρης σπατάλησε πάρα πολλές ευκαιρίες, μένοντας τελικά στο 0-0 με τον Ολυμπιακό Βόλου, σε αναμέτρηση που διεξήχθη την Παρασκευή στο γήπεδο του Μακεδονικού, στην Ευκαρπία.

Στα αξιοσημείωτα του φιλικού η χρησιμοποίηση του Άλεξ Μενέντεθ που επέστρεψε στους «κίτρινους», καθώς δεν βρήκε ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά και του Φραν Βέλεθ, με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό να δείχνει πως έχει ξεπεράσει τη θλάση που υπέστη στο ματς με τη Μόλντε στη Νορβηγία για τα προκριματικά του Europa League, θέτοντας έτσι υποψηφιότητα για τον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό (3η αγωνιστική, 15/9).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια άκρως πειραματική σύνθεση παρέταξε ο υπηρεσιακός τεχνικός Απόστολος Τερζής, με τον Κουέστα κάτω από τα δοκάρια, τους Σόουζα και Μπαγκαλιάνη στα στόπερ, τον Κωνσταντινίδη σε ρόλο δεξιού μπακ και τον Τσαγκαλίδη στα αριστερά, ενώ ο Μπάσα και ο νεοαποκτηθείς Αμπού Μπα (πήρε το Νο98) ήταν το δίδυμο στα χαφ. Μπροστά τους, δεξιά ξεκίνησε ο Γκάμα, αριστερά ο Μπακούτσης ενώ ο Ντουάρτε ήταν πίσω από τον προωθημένο Τόνσο.

Πέραν των πολλών φάουλ, που οδήγησαν σε κίτρινες κάρτες για τους Βοσνακίδη και Τσιάρα, το πρώτο μέρος δεν είχε να επιδείξει κάτι σημαντικό, εκτός από κάποιες ενέργειες των Γκάμα και Τόνσο που, ωστόσο, δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα ενώ, στην απέναντι εστία, ίδια κατάληξη είχαν τα σουτ των Τσίτα και Ράντι.

Στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, ο Τερζής πραγματοποίησε εννέα αλλαγές, ο Άρης πίεσε, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες ωστόσο το 0-0 έμεινε ως το τέλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Σόουζα (46΄ Δεληζήσης), Μπαγκαλιάνης (46΄ Βέλεθ), Τσαγκαλίδης (46΄ Μενέντεθ), Κωνσταντινίδης (46΄ Σούντγκρεν), Μπάσα (46΄ Ματίγια), Αμπού Μπα (46΄ Σάσα), Μπρούνο Γκάμα (56΄ Μαρτίνες), Ντουάρτε (46΄ Μαντσίνι), Μπακούτσης (46΄ Λάρσον), Τόνσο (46΄ Ντιγκινί).

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Θωμάς Γράφας): Τζέφερσον, Ράντι, Βοσνακίδης, Γραικός, Μακρυωνίτης, Μπούτζικος, Παπαιωάννου, Ρόκας, Σκοπελίτης, Τσιάρας, Τσίτας.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Κλεμέντε, Στεφάνοβιτς, Γιδόπουλος, Κόλα, Λάσκαρης, Μπακουλάτι, Μπαρούτας, Καναβός, Πόζογλου, Καρακώστας, Φαζός.

*** Μπράουν Ιντέγε και Δημήτρης Διαμαντόπουλος δεν συμμετείχαν στο φιλικό, ωστόσο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης