Θέλοντας να αποφορτίσει τους παίκτες του από τις συνεχόμενες υποχρεώσεις των τελευταίων εβδομάδων, ο Άκης Μάντζιος αποφάσισε να δώσει διήμερο ρεπό στην ομάδα του.

Στις προπονήσεις και στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο οι «κίτρινοι» θα επανέλθουν την Τετάρτη (17/2), προκειμένου να αρχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (21/2, 19:30 – «Γεώργιος Καραϊσκάκης»), στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League. Είναι χαρακτηριστικό πως για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 1,5 μήνα ο Άρης θα έχει μια ολόκληρη εβδομάδα μπροστά του, προκειμένου να προετοιμαστεί για έναν αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο παιχνίδι κόντρα στους «ερυθρόλευκους», μάλιστα, ο Μάντζιος θα έχει διαθέσιμους τους Νικόλα Ιωάννου και Τζέιμς Τζέγκο που εξέτισαν τη μία αγωνιστική της τιμωρίας τους στη «λευκή» ισοπαλία απέναντι στον Παναιτωλικό. Ο 51χρονος Έλληνας τεχνικός καλείται, ωστόσο, να αποφασίσει σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή παιχνίδια θα εκτίσει την τιμωρία του – μιας και συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες – ο Μπρούνο Γκάμα. Ο Πορτογάλος θα απουσιάσει σε ένα από τα ματς κόντρα σε Ολυμπιακό (εκτός), Ατρόμητο (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός) και ΟΦΗ (εντός).

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης