Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη που, ουσιαστικά, ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (Κυριακή 11/4, 15:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play Off της Super League.

Ο Άκης Μάντζιος συνάντησε για πρώτη φορά τους παίκτες του έπειτα από τη νίκη 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Οι «κίτρινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με το πρώτο να κάνει ενεργητική αποθεραπεία, αερόβιο τρέξιμο, passing game και rondo game ενώ το δεύτερο ενεργοποίηση, passing game και παιχνίδι κατοχής μπάλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ατομικό πρόγραμμα, για μια ακόμα ημέρα, ακολούθησαν οι Έργκις Κάτσε, Γιόχαν Μπεναλουάν και Νικόλας Ιωάννου που κάνουν αγώνα δρόμου να προλάβουν το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Εν τω μεταξύ με έγγραφη ενημέρωση του το CAS γνωστοποίησε στην ΠΑΕ Άρης πως, λόγω φόρτου εργασίας, η απόφαση για την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι θα βγει μετά τις 14 Μαΐου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης