Χωρίς τον Χαβιέ Ματίγια θα παραταχθεί ο Άρης στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (25/1, 17,15) στο Αγρίνιο για την 21η αγωνιστική της Super League.

Ο Ισπανός μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και κρίθηκε προτιμότερο να προφυλαχθεί ενόψει της δύσκολης – αλλά και “φορτωμένης” με αγώνες – συνέχειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέραν του Ματίγια, ο Μίχαελ Ένινγκ δεν υπολογίζει για τον αγώνα απέναντι στον προτελευταίο της βαθμολογίας στον Λίντσεϊ Ρόουζ, αλλά και τον Μπράουν Ιντέγε που συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας του. Στην αποστολή για το Αιτωλοακαρνανία συμπεριλήφθηκαν τόσο ο Ντάνιελ Σούντγκρεν όσο και ο Φιορίν Ντουρμισάι. Ο Σουηδός θέτει υποψηφιότητα για να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Ρόουζ στο δεξί άκρο της άμυνας ενώ ο διεθνής με την Εθνική Ανδρών επιθετικός αυτό του τραυματία Ιντέγε.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη για το ματς με τον Παναιτωλικό: Κουέστα, Έμαν, Βέλεθ, Σόουζα, Ντιγκινί, Γκάμα, Σάσα, Λάρσον, Μαντσίνι, Μπα, Κόρχουτ, Μαρτίνες, Τόνσο, Σούντγκρεν, Ντουρμισάι, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης