Όπως είχε προαναγγελθεί πριν από μερικές εβδομάδες, ΠΑΕ Άρης και Ντάνιελ Μαντσίνι ανανέωσαν τη συνεργασία τους.

Ο 24χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024 (ουσιαστικά επέκτεινε το προηγούμενο για ακόμη μία διετία).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τον Αύγουστο του 2019, όταν και μετακόμισε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Μαντσίνι μετράει έξι γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 69 επίσημες εμφανίσεις με τον Άρη σε όλες τις διοργανώσεις.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο πρώην άσος της Μπορντό έκανε την εξής δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον Άρη για αλλά δύο χρόνια. Αποδέχτηκα αμέσως την πρόταση του κ. Καρυπίδη γιατί νιώθω πλέον τον Άρη σαν στο σπίτι μου. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα δίνω το 100% και αυτό υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να κάνω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα και ο κόσμος με αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα κι αυτό το εκτιμώ ιδιαίτερα. Οι φιλοδοξίες μου συμβαδίζουν με τους στόχους του Άρη και είμαι βέβαιος ότι θα τους εκπληρώσουμε. Με σκληρή δουλειά και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας πιστεύω ότι η ομάδα θα συνεχίσει να μεγαλώνει κάθε χρόνο και όλοι μαζί να κατακτήσουμε τους στόχους μας. VAMOS ARIS!».

Aπό εκεί και πέρα, με πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο αποχώρησε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά από το παιχνίδι της εθνικής Μαυριτανίας με την Τυνησία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ο 26χρονος επιθετικός, που ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε στο 60ο λεπτό, τελεί υπό… στενή παρακολούθηση από το ιατρικό επιτελείο της εθνικής Μαυριτανίας και στον Άρη περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης