Στις δύο σημαντικές απουσίες των Μπρούνο Γκάμα και Λούκας Σάσα, ενδέχεται να προστεθεί και μία τρίτη για τον Άρη, ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League (Κυριακή 19/1, 19:30 – «Γεώργιος Καραϊσκάκης»).

Ο Πορτογάλος εξτρέμ και ο Βραζιλιάνος μέσος δηλώθηκαν να εκτίσουν τη μία αγωνιστική της τιμωρίας τους – καθώς έχουν συμπληρώσει από τέσσερις κίτρινες κάρτες, με τον Γκάμα να ταλαιπωρείται και από ενοχλήσεις στον προσαγωγό – στο παιχνίδι του Φαληρικού Σταδίου. Στους δύο, υπάρχει ενδεχόμενο να προστεθεί και ο Χουλιάν Κουέστα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας αγωνίστηκε με ένεση στο νικηφόρο ματς Κυπέλλου απέναντι στην Ξάνθη, λόγω των ενοχλήσεων που έχει στον ώμο από τη σύγκρουση που είχε στο παιχνίδι πρωταθλήματος στη Λάρισα το περασμένο Σάββατο, με τη συμμετοχή του να κρίνεται τις επόμενες μέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη σημερινή πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου συμμετείχαν όσοι δεν αγωνίστηκαν απέναντι στην Ξάνθη ή πέρασαν ως αλλαγή ενώ οι 11 που ξεκίνησαν στον αγώνα είχαν ρεπό. Ο Μάρτιν Τόνσο ακολούθησε για μια ακόμη μέρα θεραπεία, λόγω της διάτασης στο δεξιό υποκνημίδιο, ωστόσο από αύριο θα ξεκινήσει τρέξιμο.

Αύριο, Πέμπτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης