Ο Άρης μετά τη νίκη επί της Λαμίας, επικράτησε 2-0 της ΑΕΛ στο «Καυταντζόγλειο» και έφτασε τους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Super League. Το σκορ άνοιξε στο 71’ ο Γιουνές, ενώ τέσσερα λεπτά μετά γκολ σημείωσε και ο Ντιγκινί.
Με κατοχή της μπάλας από τους γηπεδούχους σε ποσοστό 61% ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, αλλά η κατοχή αυτή δεν περιλάμβανε παρά μόλις μία και μοναδική καλή ευκαιρία. Συγκεκριμένα, στο 32′, όταν σε γύρισμα του Τζανακάκη, η μπάλα έφθασε στο δεύτερο δοκάρι, στον αφύλακτο Ντιγκινί που πλάσαρε στην κίνηση άουτ. Σε όλο το πρώτο 45λεπτο οι Θεσσαλοί, έπαιξαν με προσήλωση στην αμυντική λειτουργία και συγκεντρωτικό παιχνίδι στη μεσαία γραμμή, αλλά αυτό δεν αρκούσε ώστε να γίνουν και επικίνδυνοι για την εστία του Κουέστα.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης διεύρυνε την επιθετικότητα του, βρήκε διαδρόμους και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Στο 61΄, υπήρξε μια διπλή ευκαιρία για τον Άρη, όταν αρχικά σουτ του Ντιγκινί αποκρούστηκε από τα σώματα, και νέο σουτ από τον Γκάμα, έφυγε ελάχιστα άουτ! Στο 66′, ήρθε μία πολύ καλή στιγμή και ευκαιρία για τη Λάρισα, όταν ο Γκοΐκοβιτς έκλεψε την μπάλα από τον Βέλεθ, αλλά πλάσαρε άουτ πάνω από τον Κουέστα, για να έρθει το διπλό «χτύπημα» των γηπεδούχων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά στο 71′, η κεφαλιά του Χαμζά Γιουνές βρήκε το δοκάρι του Κρίστινσον, ενώ στο 72′ πάλι ο Γιουνές με προβολή και με το στήθος προώθησε την μπάλα στα δίχτυα της Λάρισας σε σέντρα του Τζανακάκη για να ανοίξει το σκορ μέσα σε αποθέωση. Λίγο αργότερα στο 75′, ο Ντιγκινί μετά από ενέργεια του Ματέο Γκαρσία με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα των Θεσσαλών εδραιώνοντας τη μεγάλη νίκη που φέρνει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην κορυφή της βαθμολογίας.

Άρης – ΑΕΛ 2-0 (ΕΡΤ)

Γκολ: 72′ Γιουνές, 75′ Ντιγκινί
Άρης – ΑΕΛ 1-0 (72′ Γιουνές)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Άρης – ΑΕΛ 2-0 (75′ Ντιγκινί)


Κίτρινες κάρτες:
Δεληζήσης – Φατιόν, Γκόλιας, Μιλοσάβλιεβιτς, Γκοΐκοβιτς, Χούμπτσεφ

Κόκκινες κάρτες:


Άρης:
Κουέστα, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Βέλεθ, Δεληζήσης, Μπάσα, Ματίγια (81′ Μενέντες), Γκαρσία, Ντιγκινί (77′ Κολάσο), Γκάμα (85′ Ναζλίδης), Γιουνές.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Γρομητσάρης, Γκόλιας, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Πίτι, Μιλοσάβλιεβιτς, Σαχίτι (46′ Καρανίκας), Ντέλετιτς (76′ Μόρσι), Κούνιτς (65′ Νούνιτς), Γκοΐκοβιτς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης