Λίγες ώρες έπειτα από την ανακοίνωση πρόσληψης του Άλαν Πάρντιου, στην τεχνική της ηγεσία, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε και την απόκτηση του Έντουιν Ροντρίγκεζ.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, διεθνής με την εθνική Ονδούρας, έφτασε στη Θεσσαλονίκη νωρίς το απόγευμα, ολοκληρώνοντας τα διαδικαστικά για το δανεισμό του από την Ολίμπια. Από αύριο θα τεθεί στη διάθεση του νέου προπονητή του, ο οποίος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, έχοντας μια πρώτη γνωριμία με τους παίκτες του. Τον 61χρονο Αγγλο προπονητή παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές του Άρη ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αγησίλαος Τουμαζάτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για την απόκτηση του Έντουιν Αλεξάντερ Ροντρίγκεζ Καστίγιο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι, αναφέρει τα εξής:

«Ο Έντουιν Ροντρίγκεζ γεννήθηκε στην πόλη Κιμιστάν, στη Σάντα Μπάρμπαρα της Ονδούρας, στις 25 Σεπτεμβρίου του 1999.

Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε από την Ολίμπια, με την οποία έχει κατακτήσει ήδη τέσσερις Liga National Apertura και μια Liga Nacional Clausura.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη φανέλα της Ολίμπια μετράει 14 γκολ και 10 ασίστ σε 129 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Τη φετινή σεζόν ο Ροντρίγκεζ πρόλαβε να αγωνιστεί 7 φορές στη Liga Nacional Apertura (2 γκολ, 1 ασίστ) και 3 φορές στην Concacaf League (1 γκολ, 2 ασίστ), τη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής.

Οι καλές εμφανίσεις με την πρωταθλήτρια Ονδούρας, Ολίμπια, έδωσαν τη δυνατότητα στον Ροντρίγκεζ να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Με την εθνική Ονδούρας έχει καταγράψει ήδη 20 συμμετοχές (1 γκολ). Συμμετείχε μάλιστα και στην αποστολή της εθνικής Ονδούρας για τους πρόσφατους Ολυμπιακούς αγώνες το καλοκαίρι του 2021 (3 συμμετοχές).

Ο 23χρονος εξτρέμ θα συναντήσει στη Θεσσαλονίκη τον συμπατριώτη του Λουίς Πάλμα, με τους δύο ποδοσφαιριστές να αποτελούν σημαντικά κεφάλαια για το ποδόσφαιρο της Ονδούρας.

Έντουιν Ροντρίγκεζ, καλώς ήρθες στην πόλη του Θεού!».

Ο 22χρονος πλάγιος επιθετικός έκανε, μάλιστα, και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη. Γνωρίζω πολύ καλά ότι ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει τους στόχους της», τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Ροντρίγκεζ και προσέθεσε:

«Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις και να αγωνιστώ με τη φανέλα του Άρη. Θα δουλέψω σκληρά για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης των ανθρώπων της ομάδας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης