Την Τρίτη (28/1) θα φανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του Μπρούνο Γκάμα. Ο Πορτογάλος πλάγιος επιθετικός έγινε αλλαγή πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στην Κυριακάτικη ήττα του Άρη από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Αφού γίνει ο απαραίτητος ιατρικός έλεγχος, θα υπάρξει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση της υγείας του και το χρονικό διάστημα που (ενδεχομένως) απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους.

Στη σημερινή πρωινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ο Μίχαελ Ένινγκ προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του, επισημαίνοντας παράλληλα τα λάθη που οδήγησαν στην ήττα με 2-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν ίσως το χειρότερο παιχνίδι μας από την ήμερα που βρίσκομαι στην ομάδα. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες ούτε θα βρούμε λύσεις ρίχνοντας τις ευθύνες δεξιά κι αριστερά. Τώρα επιβάλλεται να είμαστε πιο ομάδα από ποτέ. Θα αναλύσουμε τι δεν πήγε καλά και θα ανασυνταχθούμε για να εμφανιστούμε έτοιμοι στο επόμενο ματς», είπε αρχικά ο Γερμανός προπονητής για να συμπληρώσει:

«Δεν θα αφήσουμε να μας πάρει από κάτω αυτή η ήττα. Όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Όλα εξαρτώνται από εμάς και δεν κυνηγάμε κανέναν! Θα δουλέψουμε αυτή την εβδομάδα ώστε κόντρα στον Πανιώνιο να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες».

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν την Τρίτη (28/1), ενώ θα επανέλθουν στις προπονήσεις το πρωί της Τετάρτης, οπότε και θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (02/02, 15:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα θετικά για τον Ένινγκ, εν όψει της αναμέτρησης με τους Νεοσμυρνιώτες, η επιστροφή του Λίντσεϊ Ρόουζ που εξέτισε τη μια αγωνιστική της τιμωρίας του. Αντίθετα, για τον ίδιο λόγο, θα απουσιάσουν οι Φραν Βέλεθ και Μιχάλι Κόρχουτ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης