Στη Θεσσαλονίκη αφίχθη το βράδυ της Δευτέρας (16/8) ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Άρη.

Ο 26χρονος Μαυριτανός επιθετικός έχει συμφωνήσει σε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τους «κίτρινους» ενώ, όπως προανήγγειλε ήδη ο Θοδωρής Καρυπίδης με ανάρτησή του στα social media, θα πάρει τη φανέλα με το Νο47.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Καμαρά θα αποτελέσει την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου, καθώς οι Θεσσαλονικείς θα δώσουν στη Φούλαμ περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ για τον πρώην φορ των Μονακό, Κόρτραϊκ, Αμιάν, Μαλάτιασπορ και Ντιζόν.

Ο Καμαρά, που έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 20:30 κι έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από περίπου 50 φίλους του Άρη, θα περάσει αύριο από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία θα βάλει την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη. Είμαι έτοιμος να μπω και να βοηθήσω άμεσα τη νέα μου ομάδα», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Μαυριτανού επιθετικού, μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης