Η Δόξα Δράμας «φρέναρε» το σερί του Απόλλωνα Σμύρνης στην Super League 2, καθώς απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» και τον υποχρέωσε στην πρώτη του βαθμολογική απώλεια, μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Οι «μαυραετοί» προηγήθηκαν μάλιστα με τον Κρητικό στο 14΄, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 27΄ με τον Πατράλη, δεν κατάφεραν όμως να πετύχουν την ανατροπή, ενώ έμειναν και με δέκα παίκτες από το 68΄, λόγω αποβολής του Λαρέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την απώλεια του Απόλλωνα εκμεταλλεύθηκε ο Πλατανιάς, ο οποίος νίκησε 2-0 στη Θεσσαλονίκη τον ουραγό Απόλλωνα Πόντου και «έπιασε» κορυφή. Νίλι και Λουκίνας σκόραραν για τους Χανιώτες και «καθάρισαν» το ματς από το πρώτο ημίωρο.

 

Η Παναχαϊκή, αντίθετα, δεν μπόρεσε να ανέβει και αυτή στην πρώτη θέση, καθώς έμεινε στο 1-1 με τον Απόλλωνα Λάρισας, σώζοντας μάλιστα το αήττητο λίγο πριν το τέλος, με πέναλτι του Σιατραβάνη (με τον ίδιο τρόπο είχαν προηγηθεί οι γηπεδούχοι με τον Σιφναίο). Με το ίδιο σκορ (1-1) ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση της Άρτας, μεταξύ του ΑΕ Καραϊσκάκη και του Λεβαδειακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 4η αγωνιστική:

Χανιά – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Απόλλων Πόντου – Πλατανιάς 0-2

Απόλλων Σμύρνης – Δόξα Δράμας 1-1

Απόλλων Λάρισας – Παναχαϊκή 1-1

ΑΕ Καραϊσκάκης – Λεβαδειακός 1-1

Εργοτέλης – Κέρκυρα 11/11

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες):

1. Απόλλων Σμύρνης 10

. Πλατανιάς 10

3. ΠΑΣ Γιάννινα 8

. Παναχαϊκή 8

5. ΑΕ Καραϊσκάκης 7

6. Δόξα Δράμας 5

. Απόλλων Λάρισας 5

8. Χανιά 4

. Λεβαδειακός 4

10. Εργοτέλης 1 -3αγ.

11. Κέρκυρα -3 -3αγ.

12. Απόλλων Πόντου -6

– Ο Απόλλων Πόντου ξεκίνησε τη σεζόν με -6 βαθμούς, η Κέρκυρα με -3.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης