Δυνατό τεστ ήταν για την Καλλονή η σημερινή φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης ενόψει της απαιτητικής συνέχειας των υποχρεώσεών της στη Super League. Η ομάδα της Μυτιλήνης επικράτησε της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με 1-0 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιώργου Μανούσου στο 48′.

Η Καλλονή μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε από νωρίς να πάρει στα πόδια της τον έλεγχο του αγώνα. Η πρώτη φάση για την ομάδα σημειώθηκε στο 15ο λεπτό όταν ο Μανούσος με όμορφο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής είδε τον Ταΐρη να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ. Οκτώ λεπτά αργότερα, στο 23′, η όμορφη ενέργεια του Δημήτρη Μπουρού απέσπασε το χειροκρότημα των φιλάθλων. Ο νεαρός επιθετικός πέρασε με ωραία ντρίμπλα τον αντίπαλό του και την κατάλληλη στιγμή σέντραρε στον Μανούσο όμως το γυριστό σουτ έφυγε ψηλά άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 35′ ήρθε και η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Απόλλωνα με τον Αλμπάνη να βγαίνει τετ α τετ με τον Δαύκο, όμως η μπάλα κατέληξε πάνω από την εστία της Καλλονής. Στο 40′ ο Κώστας Δαύκος μπλόκαρε κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και τρία λεπτά αργότερα, στο 43′, ο Κεϊτά έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλονή μπήκε επιθετικά στο παιχνίδι και στο 47′ κέρδισε πέναλτι όταν ο Αντέτζο μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και ανατράπηκε από τον Πάνο. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Γιώργος Μανούσος πετυχαίνοντας το 1-0.

Καλλονή:
Δαύκος, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βαλιός (86′ Ευαγγελιδάκης), Καλτσάς, Κειτά (58′ Γιουκαρής), Κρολ, Γεωργίου (90′ Χιντασέλι), Ελλακόπουλος (82′ Λαμπράκης), Μανούσος (80′ Χατζηδημητρίου), Μπουρούς (63′ Μπαργκάν).

Απόλλων:
Ταΐρης (46′ Αποστολίδης), Πάνος, Βαλεριάνος (60′ Γκόλιας), Κύργιας (60′ Γκότοβος), Δεληζήσης, Φατιόν (78′ Καλλέργης), Παρπεξ (60′ Ψιάνος), Φαρινόλα (λ.τρ. 32′ Λαγός), Αλμπάνης (66′ Συμελίδης), Βάντερσον, Κρητικός (60′ Τζιώρας)

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας Θαλής Θεοδωρίδης δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι στο πλαίσιο των αγώνων που ζητάμε για να βρούμε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα η οποία πρωταγωνιστεί και θα πρωταγωνιστήσει και φέτος στο πρωτάθλημα της Football League. Εμείς για 60 λεπτά είχαμε καλό ρυθμό, είχαμε ευκαιρίες, κάναμε ένα γκολ και δημιουργήσαμε πλαγιοκοπήσεις που θέλουμε να είναι ο τρόπος του παιχνιδιού μας. Είδαμε κάποιους παίκτες σε διαφορετικές θέσεις να αποδίδουν σε καλό βαθμό και δώσαμε την ευκαιρία και σε νέα παιδιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Από το χρονικό σημείο όπου έγιναν οι πολλές αλλαγές και μετά έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού. Σήμερα βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα. Ήταν ένα παιχνίδι με μία δυνατή ομάδα όπως ο Απόλλωνας που μας βοηθάει να είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι στο δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης στη Μυτιλήνη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης