Εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι περιμένει τον Γιάννη Μαντζουράκη αύριο (7/10), στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης.

Η «ελαφρά ταξιαρχία», με τον τέταρτο κατά σειρά προπονητή της μέσα στις έξι πρώτες αγωνιστικές, ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και θα πρέπει να πετύχει μία μεγάλη υπέρβαση για να πάρει τον πρώτο της βαθμό στη φετινή Super League.
Ο πολύπειρος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον ανέτοιμο Κύργια και τους Άιλερς, Ελ Χέλβε, Οριουέλα, Ντεφεντερίκο, ενώ αντίθετα επιστρέφουν, σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο, οι Μάντζιος, Στάθης και Κονέ.

Αναλυτικά η 18αδα που επέλεξε ο Ματζουράκης: Χουάντερσον, Βάσιτς, Λούκιτς, Τζανετόπουλος, Βαφέας, Κοντοές, Στάθης, Ναδάλες, Γκονζάλες, Γκίνο, Ντ’ Ούρσο, Κονέ, Μπεντινέλι, Πέδρο, Ακόστα, Μάντζιος, Τριάδης, Σικαμπάλα και Γκαρός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, ο Απόλλων Σμύρνης θα μεταβεί στα 3-5 Πηγάδια και θα πραγματοποιήσει ενδιάμεση προετοιμασία, με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης