Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες το Σάββατο με 1-1 στο Περιστέρι, για την 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.

Το τετράλεπτο 49΄-52΄ ήταν ό,τι άξιζε από το ματς, καθώς στο διάστημα αυτό οι Φατιόν και Μανούσος σημείωσαν τα δύο τέρματα του ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από τη σημερινή μοιρασιά οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες, σε απόσταση (σχετικής) ασφαλείας από τις δύο τελευταίες θέσεις, με την «ελαφρά ταξιαρχία» να κρατάει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία, το οποίο είχε από την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο όπου δεν καταγράφηκε η παραμικρή αξιόλογη φάση, το ματς πήρε ξαφνικά… φωτιά στο ξεκίνημα του β΄ μέρους.

Στο 49΄ ο Φατιόν με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Ενσικουλού με ωραία κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Μανούσο απέναντι από τον Βέρχουλστ και ο έμπειρος επιθετικός, αφού απέφυγε τον τερματοφύλακα, ισοφάρισε.

Τα γκολ βοήθησαν τις δύο ομάδες να βρουν καλύτερο ρυθμό, χωρίς όμως να δημιουργήσουν στη συνέχεια κλασικές ευκαιρίες, με συνέπεια το 1-1 να μείνει ως τη λήξη.

Κίτρινες: Ούμπιντες – Μπεντινέλι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γούτας, Μαυρομμάτης, Τομάσεβιτς, Γκάλο, Σάλομον, Χαρίσης (78΄ Νάτσος), Χριστοδουλόπουλος (46΄ Αγκάγεφ), Ενσικουλού (86΄ Εντομβονγί), Μουνίθ (64΄ Ούμπιντες), Μανούσος (78΄ Κωτσόπουλος)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μάκης Χάβος): Βέρχουλστ, Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Φατιόν, Σλίβκα, Κολ (90΄ Λαγός), Τσιλούλης (76΄ Μουνιέ), Μπεντινέλι (83΄ Φερνάντεζ), Ντάουντα (76΄ Ιωαννίδης)

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης