Ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 27η αγωνιστική της Super League. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 14’ ο Κιβρακίδης.  

Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησε πρώτος. Στο 8’ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ούμπιντες, πέρασε λίγο έξω από την εστία του Χουάντερσον, όμως στο 14’ οι γηπεδούχοι άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο Ουάρντα βρέθηκε σε θέση φορ, πάσαρε στον Κιβρακίδη, που σκόραρε με πλασέ και σημείωσε το γκολ που έκρινε το ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Απόλλωνας προσπάθησε στο 19’ να απαντήσει, όμως το σουτ του Ρώσση στο 19’ εξουδετερώθηκε από τον Μέγιερι. Ο Μπρούνο στο 34’ έστειλε την μπάλα πάνω στον Χουάντερσον, ενώ στο 44’ ο ίδιος παίκτης δεν βρήκε στόχο.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να απειλούν και στο 49’ η κεφαλιά του Ρισβάνη κατέληξε άουτ. Ο Απόλλωνας απάντησε με τις ευκαιρίες των Ρώσση και Ναζλίδη, ενώ στο 71’ ο Κιβρακίδης μάρκαρε σκληρά τον Στάθη και πήρε κίτρινη κάρτα. Μέχρι το τέλος τίποτα δεν άλλαξε και ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Θανάσης Τζήλος επέστρεψε στη Super League μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε

Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης 1-0 (ERT Sports)

Γκολ: 14′ Κιβρακίδης

 

 

Κίτρινες κάρτες: Κιβρακίδης – Οριουέλα

Κόκκινες κάρτες:

Ατρόμητος: Μέγερι, Κιβρακίδης (77′ Κατράνης), Χατζηισαΐας, Ούμπιντες, Ενσικουλού (86′ Ουγκράι), Σάκιτς, Μπουσουλάζιτς, Κουλούρης, Ουάρντα (69′ Μανούσος), Ρισβάνης, Μπρούνο.

Απόλλων Σμύρνης: Χουάντερσον, Κοντοές, Βαφέας, Οριουέλα, Ρώσση, Στάθης, Αγρόδημος (90′ Κοντογιαννόπουλος), Γαρουφαλιάς, Ντούρσο (86′ Βάρκας), Ελ-Χέλβε, Ναζλίδης (78′ Ντεφεντερίκο).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης