Ο Απόλλων Σμύρνης αποχαιρέτησε και τυπικά την Super League. Με αφορμή αυτό το γεγονός η διοίκηση της ΠΑΕ εξέδωσε «αιχμηρή» ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας για την στήριξη σε μια δύσκολη χρονιά, δηλώνει ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την αποτυχία, αποδίδει την αιτία στην λάθος επιλογή προπονητή το περασμένο καλοκαίρι, τον οποίο μάλιστα χαρακτηρίζει «περιφερόμενο μάγο», και παράλληλα δίνει την υπόσχεση για μια νέα προσπάθεια επανόδου, στην οποία «χωρούν μόνο οι υγιείς φίλαθλοι», όπως ενδεικτικά αναφέρει.

Η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι στήριξαν την προσπάθειά της σε όλη τη φετινή χρονιά. Κατανοούμε απόλυτα τη στενοχώρια και τον προβληματισμό. Αυτά άλλωστε είναι και τα δικά μας συναισθήματα.

Σαφώς αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τον αποτυχημένη χρονιά. Η επιλογή μας το περυσινό καλοκαίρι ενός προπονητή, ο οποίος αποδείχθηκε περιφερόμενος μάγος μας οδήγησε σε αυτή την καταστροφική σεζόν.

Ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά όσους στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας και αυτό που μπορούμε σήμερα να δηλώσουμε είναι ότι θα γίνει η προσπάθεια να επιστρέψουμε στη Super League. Θα πορευτούμε από κοινού με τους αγνούς φιλάθλους του Απόλλωνα, αυτούς που σήμερα είναι στενοχωρημένοι και όχι αυτούς που χαίρονται και θέλουν την ομάδα στις μικρότερες κατηγορίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για εμάς, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης θα κάνει και πάλι την προσπάθειά της και σε αυτή την προσπάθεια χωρούν μόνο οι υγιείς φίλαθλοι. Μαζί τους θα δώσουμε τον αγώνα και τους καλούμε να στηρίξουν την προσπάθεια για να επιστρέψει η ομάδα στη Super League».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης