Με δύο γκολ στο τέλος του αγώνα Απόλλων Σμύρνης και Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 88’ με τον Ελμπάζ, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Πίτι.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο ημίχρονο είχε ρυθμό, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι με τον Βουό στο 9′ να χάνει το τετ-α-τετ απέναντι στον Τσόβιτς και οι γηπεδούχοι «απάντησαν» στο 15′ με την προβολή του Αλμπάνη στη σέντρα του Κοντοέ και την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα ο Αλμπάνης επιχείρησε ατομική προσπάθεια, αλλά σταμάτησε στον Παπαδόπουλο, ενώ στο 34′ ήταν η πιο σημαντική ευκαιρία, όταν ο Ασίγκμπα έδιωξε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Μάατσι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πίεσαν για το γκολ, όμως ο Κονέ στο 59′, ο Αλμπάνης στο 67′ και ο Κύργιας στο 84′ απώλεσαν τις ευκαιρίες, για να έρθει στο 88ο λεπτό ο Ελμπάζ να αποφύγει τον Παπαδόπουλο και να κάνει το 1-0. Παρ’ όλα αυτά το γκολ δεν αποδείχθηκε αρκετό, καθώς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Όμο βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Κύργια, ο Στυλιαράς έδωσε πέναλτι και ο Πίτι που το εκτέλεσε εύστοχα διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 1-1 (Novasports 1)

Γκολ: 88′ Ελμπάζ – 90′ 2′ πεν. Πίτι

Κίτρινες κάρτες:
Κούρος, Παπάζογλου – Βουό, Παντελιάδης, Μπλάζιτς, Κουτρομάνος, Κουκόλης

Κόκκινες κάρτες:


Απόλλων Σμύρνης (Βούλιτς):
Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Κονέ, Αλμπάνης, Μάατσι (66′ Σιατραβάνης), Ανιέτε, Καστιγέχος (52′ Ελμπάζ), Μπιτζιμίν, Παπάζογλου, Κούρος.

Λαμίας (Τεννές):
Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Παντελιάδης (63′ Αναστασόπουλος), Κουκόλης, Κουτρομάνος, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Μπλάζιτς, Λινάρδος (50′ Πίτι), Βουό, Βάντερσον (79′ Ακόστα).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης