Aρκετά μαχητικός ήταν ο Απόλλων Σμύρνης απέναντι στον Ατρόμητο, καταφέρνοντας στο ντεμπούτο του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο του, να κατακτήσει τον δεύτερο βαθμό του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.
Η «ελαφρά ταξιαρχία», αν και αγωνίστηκε με πολλές απουσίες κόντρα στους Περιστεριώτες, απέσπασε ισοπαλία 1-1 απο το «αστέρι» στη Ριζούπολη, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.
Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι άντεξαν στην πίεση των αντιπάλων τους, ειδικά στο Β’ ημίχρονο, άνοιξαν το σκορ στο 26ο λεπτό με τον Τριάδη, με το συγκρότημα του Κάναντι να ισοφαριζει στο 39′ με τον Κωτσόπουλο.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, κόντρα στον Ατρόμητο που ξεκίνησε μουδιασμένα και έδωσε χώρο στους γηπεδούχους.
Η ομάδα του Τεννέ ευτύχησε μάλιστα να προηγηθεί στο σκορ στο 26ο λεπτό, όταν μακρινό σουτ του Τριάδη, η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Χατζηισαΐα, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Μέγερι.

Το γκολ αυτό αφύπνισε τους παίκτες του Ατρόμητου, οι οποίοι στο 35′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν.
Τότε ο Μπρούνο πλάσαρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Χουάντερσον κατάφερε ν’ απομακρύνει και στη συνέχεια ο Λούκιτς έδιωξε σε κόρνερ.
Η πίεση των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο 39′. Ο Μπρούνο μπήκε στην περιοχή, μετά από ασίστ του Γιαννούλη, σούταρε, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, αλλά πήρε το «ριμπάουντ» ο Κωτσόπουλος, ο οποίος με το γόνατο του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Στην επανάληψη, πάλι ο Απόλλωνας ξεκίνησε πιο δυνατά και είχε δύο καλά σουτ στα πρώτα λεπτά.
Πρώτα με τον Ακόστα στο 55′ και τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Μπετινέλι, το σουτ του οποίου έξω από την περιοχή ανάγκασε τον Μέγερι σε μια εντυπωσιακή απόκρουση.
Το ματς στη συνέχεια πέρασε στον έλεγχο του Ατρόμητου, ο οποίος πίεσε την αντίπαλη άμυνα, ψάχνοντας το γκολ της νίκης, αλλά η άμυνα των γηπεδούχων άντεξε, παίρνοντας έτσι τον βαθμό.


Κίτρινες:
Γκίνο, Ελ-Χέλβε, Οριουέλα, Κοντοέ – Μάντσον, Μούγιακιτς, Μπρούνο, Σάκιτς.

Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Χουάντερσον, Κοντοές, Λούκιτς, Τζανετόπουλος (54′ Ναδάλες), Οριουέλα, Κονέ, Γκίνο, Ακόστα, Μπεντινέλι (89′ Βαφέας), Τριάδης (73′ Ντεφεντερίκο), Ελ-Χέλβε.

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγερι, Κιβρακίδης (46′ Μανούσος), Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Σάκιτς, Μπρούνο, Μάντσον (74′ Βασιλακάκης), Ούμπιδες, Γιαννούλης, Κωτσόπουλος (63′ Μούγιακιτς), Κουλούρης.
Το γκολ του Τριάδη (1-0):

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γκολ του Κουτσόπουλου (1-1):

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης