Με το σκορ στο 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και στον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μπαρτολίνι στο 54’, ενώ για τους Βοιωτούς ισοφάρισε στο 67’ ο Γιακουμάκης.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν στο πρώτο μισό του ημιχρόνου τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν. Αντίθετα, ο Λεβαδειακός απείλησε στο 16’. Η άμυνα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ολιγώρησε και ο Καθάριος πάσαρε στον Μαρκόβσκι, ο οποίος νικήθηκε από τον Τσόβιτς.

Στο 30’ οι Ναδάλες και Ντεβέσα συνδυάστηκαν, ωστόσο ο Επασί νίκησε τον τελευταίο και κράτησε την εστία του ανέπαφη. Το ημίχρονο έκλεισε με μια δεύτερη πολύ μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων, καθώς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και σε νέα αντεπίθεση ο Νιασέ σούταρε χωρίς πίεση από το ύψος της μεγάλης περιοχής, χωρίς να βρει στόχο.

Ο Απόλλωνας έφτασε στο γκολ, στο 54ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τσαμπούρης δεν απομάκρυνε την μπάλα, ο Παπάζογλου τη γύρισε με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας και ο 36χρονος Μπαρτολίνι με προβολή άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν άμεσα. Στο 67΄ ο Πέτρος Γιακουμάκης πήρε την μπάλα στον κενό χώρο και με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η αποβολή του Λεονάρντο με δεύτερη κίτρινη κάρτα, η οποία ανακλήθηκε στη συνέχεια από τον διαιτητή Θάνο ύστερα από διαβούλευση με τον βοηθό του, καθώς διαπιστώθηκε ότι στην παράβαση είχε υποπέσει ο Αντιλέχου!

Απόλλων Σμύρνης – Λεβαδειακός 1-1 (Novasports 2)

Γκολ: 54′ Μπαρτολίνι (Απόλλων), 67′ Γιακουμάκης (Λεβαδειακός)

Κίτρινες κάρτες:
Κοντοές – Λεονάρντο, Νουάνκο, Μπελγκαζουανί, Αντιλέχου

Κόκκινες κάρτες:


Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος):
Τσόβιτς, Κοντοές, Μπαρτολίνι, Ζησόπουλος, Παπάζογλου, Στάθης, Ναδάλες (70′ Αλίβοντιτς), Κονέ (87′ Τσουκαλάς), Αλμπάνης, Ντεβέσα (46’ Ανιέτε), Καστιγέχος.

Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό):
Επασί, Αντιλέχου, Ντιόγκο (27’ Ζαραδούκας), Νιασέ (59′ Μπελγκαζουανί), Νουάνκο, Γιακουμάκης, Καθάριος (72′ Καραχάλιος), Μητρόπουλος, Τσαμπούρης, Λεονάρντο, Μαρκόβσκι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης