Έστω και με σημαντική καθυστέρηση – και ως τελευταίο χρονικά στην Ευρώπη – το πρωτάθλημα της Super League για τη σεζόν 2021/22 αρχίζει σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 1η αγωνιστική, που διεξάγεται στα απόνερα της παραίτησης του Θοδωρή Ζαγοράκη από την προεδρία της ΕΠΟ, δεν επιφυλάσσει κάποιο μεγάλο ντέρμπι, ωστόσο οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν εκπλήξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αυλαία της νέας σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ανοίγει σήμερα στο Αγρίνιο, όπου ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης, με την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά της στα φιλικά. Λίγο αργότερα, ο Παναθηναϊκός, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς πλέον στον πάγκο, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο.

Την Κυριακή, ο – κατά πολύ αλλαγμένος – Βόλος κοντράρεται με τη Λαμία ενώ ο ΠΑΟΚ, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς για το Conference League, φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Έχοντας πραγματοποιήσει πολλές μεταγραφές και με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην τεχνική της ηγεσία, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον, επανακάμψαντα στη μεγάλη κατηγορία, Ιωνικό. Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός παίζει με τον Ατρόμητο στο «Καραϊσκάκη» έχοντας το μυαλό του και την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League κόντρα στην Αντβέρπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αυλαία της 1ης αγωνιστικής πέφτει τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, με τον Άρη, που ως γνωστόν έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση έξι βαθμών, να υποδέχεται τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

18:15 Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης Cosmote Sport 3

20:30 Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης Cosmote Sport 2

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

18:15 ΝΠΣ Βόλος – Λαμία Cosmote Sport 2

19:00 ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (Δεν υπάρχει ενημέρωση για τηλεοπτική κάλυψη)

20:30 ΑΕΚ – Ιωνικός Cosmote Sport 1

20:30 Ολυμπιακός – Ατρόμητος Νovasports Prime

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

19:30 Άρης – ΟΦΗ Νovasports Prime

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης