Αίτημα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να περιλαμβάνονται εκ νέου τα παιχνίδια της στα κουπόνια του ΟΠΑΠ και των υπολοίπων νόμιμων στοιχηματικών εταιριών, υπέβαλε η ΠΑΕ ΑΕΚ και το οποίο συζητήθηκε την Πέμπτη (18/4) και αναμένεται η σχετική απόφαση.

Yπενθυμίζεται ότι οι αγώνες της «Ένωσης» δεν περιλαμβάνονται στα κουπόνια του ΟΠΑΠ από το 2015, καθώς τότε η ΕΕΑ είχε κρίνει πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι ο ουσιαστικός «διοικητής» της και στο πρόσωπό του προκύπτει ασυμβίβαστο, λόγω της ταυτόχρονης παρουσίας του γιου του στο μετοχολόγιο του ΟΠΑΠ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, επιτρέπεται σε οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, έχει ο ίδιος ή συγγενής του πρώτου βαθμού μέχρι το 15% των μετοχών στοιχηματικής εταιρίας χωρίς να είναι διευθύνων ή εντεταλμένος σύμβουλος, διαχειριστής, μέλος του Δ.Σ. ή διευθυντικό στέλεχος στοιχηματικής εταιρείας, να είναι παράλληλα μέτοχος και να ασκεί μάνατζμεντ σε ΠΑΕ ή ΚΑΕ.

Συνεπώς, το ασυμβίβαστο αναμένεται να αρθεί κι έτσι η ΑΕΚ αναμένεται να επιστρέψει στα κουπόνια.

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ: «Αίτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ περί συμμετοχής της στα έντυπα παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης. ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης