Ξενάγηση στα γραφεία της ΑΕΚ περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του Τσίκο Ζεράλντες, όπως γίνεται με κάθε «νεοσύλλεκτο».

Λίγη ώρα μετά την οριστικοποίηση της συνεργασίας του με την Ένωση, ο 24χρονος Πορτογάλος επισκέφτηκε τη μπουτίκ της ομάδας στο ισόγειο, συναντήθηκε με το Νίκο Λυμπερόπουλο ενώ γνωρίστηκε με τον Μιχάλη Μπακάκη που βρισκόταν εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από κοντά και η κάμερα του επίσημου καναλιού της ΑΕΚ στο Yοutube, με τον Πορτογάλο να «ανοίγεται» για πρώτη φορά μετά την άφιξή του στη χώρα μας: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την μεταγραφή.

Οι οπαδοί με υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά και έχω ήδη νιώσει την αγάπη τους στο πρόσωπό μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε με τη νέα μου ομάδα και να νιώσω πάλι το πάθος», είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους ιδιαίτερους δεσμούς του με το νέο προπονητή της ομάδας:

«Ήρθα στην ομάδα ειδικά για τον κύριο Καρντόσο γιατί έχω δουλέψει μαζί του στην Ρίο Άβε. Οι οπαδοί δεν τον γνωρίζουν ακόμη, αλλά εγώ μπορώ να πω ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής και ο τρόπος παιχνιδιού του θα τους κάνει να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα εμφανίστηκε «διαβασμένος» σχετικά με την ΑΕΚ: «Ιδρύθηκε από ανθρώπους που εκδιώχθηκαν από την πατρίδα τους.

Αυτό σημαίνει ότι είναι άνθρωποι που έχουν παλέψει απέναντι στις δυσκολίες και στις αντιξοότητες και για αυτό το λόγο οι οπαδοί δείχνουν τόσο μεγάλο πάθος για την ομάδα. Αυτό μου αρέσει γιατί και εγώ είμαι μαχητής ως ποδοσφαιριστής οπότε θα ταιριάξω με τους οπαδούς μας.

Είμαι εδώ για να πετύχω τους στόχους μου με την νέα μου ομάδα. Έχω το πλεονέκτημα ότι γνωρίζω τα «θέλω» του προπονητή και αυτό θα με βοηθήσει να παίξω ακόμη καλύτερα.

Για το μέλλον θα υπάρξει χρόνος για να τα συζητήσουμε. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα, ούτε το να μείνω στην ομάδα περισσότερο από αυτόν τον χρόνο. Θα εξαρτηθεί από το πώς θα παίξω εδώ, αλλά αυτή τη στιγμή εστιάζω στο τώρα και στη φετινή χρονιά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης