Κάτι παραπάνω δικαιούταν η ΑΕΚ από την αναμέτρηση με την Ντιναμό (1-1). Αυτό σημείωσε ο Μανόλο Χιμένεθ, ενώ μίλησε και για τη ρεβάνς της 22ης Φεβρουαρίου στο Κίεβο.

«Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να συγχαρώ τους παίκτες. Είχα πει ότι ο Μπακάκης κάνει μια καταπληκτική σεζόν. Στη φάση του γκολ, έχει έναν πολύ δυνατό αντίπαλο τον Γκονζάλες, ο οποίος του παίρνει το πλεονέκτημα. Είναι κρίμα να φεύγει με ισοπαλία η Ντιναμό Κιέβου ενώ η ΑΕΚ άξιζε τη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αϊντάρεβιτς είναι ένας ποδοσφαιριστής που παίζει πάντα πίσω από τον επιθετικό. Σ΄αυτή τη θέση δεν χωράει αυτή τη στιγμή στην ομάδα και προσπαθεί να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί ως αμυντικός χαφ. Οσον αφορά την τύχη, ευχαριστώ τον Θεό για όση μου δίνει, όμως πιστεύω πως όσο περισσότερο δουλεύει κανείς, τόσο πιο τυχερός είναι», σημείωσε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Τσιγκρίνσκι είχε παίξει πολλά συνεχόμενα παιχνίδια, είχε χθες ένα κρύωμα, ήταν και κουρασμένος. Ήθελα να τον προστατέψω γι’ αυτό δεν χρησιμοποιήθηκε. Στο Κίεβο θα έχουμε δύο πολύ σημαντικές απουσίες, Λιβάγια και Βράνιες. Πιστεύω ότι κανείς από τους δύο δεν δέχτηκε δίκαια την κίτρινη κάρτα.

Αυτό που μου φαίνεται απίστευτο είναι πώς το Νο19 (Γκάρμας) και το Νο34 (Χατσερίδης) της Ντιναμό Κιέβου κατάφεραν να τελειώσουν το παιχνίδι χωρίς να αποβληθούν. Νοιώσαμε την ώθηση του κόσμου από τη στιγμή που χάναμε 0-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτές οι 40.000 ψυχές ώθησαν την ομάδα να διεκδικήσει ό,τι μπορεί από αυτό το παιχνίδι προκειμένου να αποφύγει την ήττα. Στη ρεβάνς θα παίξουν ρόλο οι κλιματολογικές συνθήκες και φυσικά το εκτός έδρας γκολ που δεχτήκαμε. Η Ντιναμό είναι πολύ δυνατή ομάδα, το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά έχουμε πίστη ότι μπορούμε να προκριθούμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης