Απογοητευμένος από την ήττα που γνώρισε η ΑΕΚ από τον Άρη ήταν, όπως είναι φυσικό, ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος, μετά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, στάθηκε στο κακό πρόγραμμα που έχει η ομάδα του, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «φαίνεται πως οι παίκτες δεν παίζουν όπως μπορούν σε κάθε παιχνίδι γιατί δεν μπορούν από φυσική κατάσταση».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της Nova: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Αυτό που αισθανόμουν μετά τα τελευταία παιχνίδια είναι ότι δεν υπάρχει ομάδα που να πληρώνει τον… λογαριασμό από το πρόγραμμα όπως εμείς. Δεν έχουμε τους παίκτες που θέλουμε, φαίνεται πως οι παίκτες δεν παίζουν όπως μπορούν, 100%, σε κάθε παιχνίδι γιατί δεν μπορούν από φυσική κατάσταση. Δεν μπορώ να πω κάτι κακό για τα παιδιά, γιατί δίνουν ότι έχουν».

Για την άμυνα: «Έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές στην άμυνα που δεν έχουν εμπειρία, αλλά θα είναι σημαντικοί για το μέλλον και πρέπει να τους δώσουμε χρόνο». 

Για το τι φταίει: «Είναι το πρόγραμμα έτσι. Οι αντίπαλοι γνωρίζονται, έχουν δουλέψει, όλοι παίζουν με μια ένταση που ξέρουν. Αν εμείς προσπαθήσουμε να παίξουμε έτσι θα τραυματιστούν οι παίκτες μας. Σήμερα πήραμε ένα μεγάλο ρίσκο με τον Μάνταλο που έπαιξε 45′ και ο Κρίστισιτς έπαιζε με πρόβλημα και έβγαλε 90′. Είμαστε η ΑΕΚ πρέπει να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε, να τιμήσουμε την φανέλα και να έχουμε μια καλή θέση στην βαθμολογία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο της ΑΕΚ: «Είναι φυσιολογικό να είναι απογοητευμένοι, ελπίζουν η ΑΕΚ να είναι πιο ψηλά. Ο κόσμος είναι έξυπνος και ξέρει πως ο προγραμματισμός δεν είναι σωστός φέτος. Θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Μπορώ να σας εγγυηθώ ότι σήμερα ήταν τέσσερις παίκτες που δεν μπορούσαν να βγάλουν 90′, αλλά έδωσαν τα πάντα. Δεν μπορούμε να πετάξουμε λευκή πετσέτα, μπορεί να πέσαμε αλλά θα σηκωθούμε».
 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης