Συγχαρητήρια για το γεγονός ότι πάλεψαν μέχρι το τέλος του αγώνα ρεβάνς απέναντι στη Λάρισα, καταφέρνοντας να στείλουν την ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου, έδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές του πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης.

«Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια γι’ αυτό που πετύχατε. Και να ξέρετε πως τα αξίζετε όλοι αυτά τα συγχαρητήρια. Γιατί όλοι φέρατε την πρόκριση. Ήταν η ποιότητα του Λάζαρου και το γκολ που πέτυχε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλλά όχι μόνο. Ήταν αυτός που εκτέλεσε το κόρνερ, αυτός που πήδηξε στην κεφαλιά για το κόρνερ, όλοι σας. Συγχαρητήρια για την πρόκριση, συγχαρητήρια για την προσπάθεια και πιο πολύ απ’ όλα συγχαρητήρια για τη νοοτροπία που δείξατε, να κυνηγήσετε μέχρι το 94’ το γκολ για να πάρουμε την πρόκριση.

 Αξίζετε όλοι ένα μεγάλο μπράβο. Όλοι, διότι όλοι βοηθήσατε. Τώρα πάμε για το παιχνίδι την Κυριακή. Ξέρετε όλοι τι θα γίνει σ’ αυτό το ματς. Εμείς πρέπει να το δούμε σαν ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα και να κάνουμε αυτό που πρέπει για να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε ο Ανδαλουσιανός προπονητής στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης