Την ικανοποίησή του για την προσπάθεια και τη νοοτροπία των παικτών του στο εκτός έδρας ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε μετά το τέλος του αγώνα ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος πάντως στάθηκε στα λάθη που έγιναν από την ομάδα του στις στατικές φάσεις, από τις οποίες προήλθαν και τα δύο γκολ των «ασπρόμαυρων».

«Είναι κρίμα γιατί κάναμε σε γενικές γραμμές ένα πολύ καλό παιχνίδι και αρχικά εκπλήξαμε τον ΠΑΟΚ. Από την άλλη όμως νιώσαμε τον φόβο του ΠΑΟΚ στις στατικές φάσεις. Είναι κρίμα κάθε φορά που ο ΠΑΟΚ είχε μια τέτοια φάση να τους δίνουμε την πίστη ότι μπορούν να σκοράρουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και τα δύο γκολ που δεχτήκαμε ήρθαν με τέτοιον τρόπο και μπορούσαμε να τα αποφύγουμε. Είμαι ικανοποιημένος από τη νοοτροπία νικητή που είχαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ».

Για τον ρόλο του Γαλανόπουλου στο ματς ο Ανδαλουσιανός προπονητής είπε: «Ο Γαλανόπουλος τα πήγε πολύ καλά. Ήταν στον άξονα και πίεζε τον Βιεϊρίνια, κάτι αντίστοιχο που κάνει η Ατλέτικο με τον Γιορέντε. Αντέγραψα τον φίλο μου τον Τσόλο Σιμεόνε».

Για τη στιχομυθία που είχε στο τέλος του ματς με τον Άνχελ Κρέσπο, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι ένας παίκτης που έβγαλα από τις ακαδημίες της Σεβίλλης. Συζητούσαμε πόσο γρήγορα περνά ο καιρός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης