Την άποψή του ότι βάσει των ευκαιριών που είχε η ΑΕΚ θα έπρεπε να νικήσει τον Αστέρα Τρίπολης εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την εντός έδρας ισοπαλία (2-2) της «Ένωσης» με τους Αρκάδες, ενώ μεταξύ άλλων  στάθηκε στα δύο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ισπανός στην κάμερα της Nova:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Αστέρας έβαλε δύο γκολ γιατί τα δωρίσαμε. Aπό εκεί και πέρα μια ομάδα με πολλά προβλήματα πρέπει να κάνει μια υπεράνθρωπη προσπάθεια για να γυρίσoυμε το ματς. Με τις ευκαιρίες που είχαμε έπρεπε να κερδίσουμε, ο Αστέρας είχε δύο στατικές φάσεις, ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να κερδίσουμε ένα παιχνίδι, μετά από τα λάθη στο πρώτο μέρος.

Η ποιότητα έχει να κάνει από τη μέση και μπροστά, αλλά υπάρχει και αυτή στην άμυνα που πρέπει να βελτιώσουμε. Ο Κρίστισιτς ήταν με διαφορά ο καλύτερος σήμερα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής παράδειγμα και παρά τα προβλήματα που έχει, είναι εκεί να με βοηθήσει. Είναι κρίμα γιατί παρά την προσπάθεια δεν νικάμε λόγω λαθών. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, αλλά δεν πρόκειται να σταματήσουμε να δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης