Ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του προσήλωση στη δουλειά, συγκέντρωση και να παίξουν στον φιλικό αγώνα με τη Γάνδη σαν να επρόκειτο για επίσημο παιχνίδι.

Ο Ισπανός προπονητής μίλησε στους «κιτρινόμαυρους» πριν από την έναρξη της προπόνησης, πρώτης στην Ελλάδα μετά την επιστροφή της Ένωσης από την Πολωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μπαίνουμε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας μας. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι, στο οποίο θέλω να τα δώσουμε όλα. Κάθε παιχνίδι πια είναι για μας τελικός», υπογράμμισε στην ομιλία του και πρόσθεσε:

«Δεν θέλω να ακούω ότι είναι φιλικό. Αυτά τα παιχνίδια έχουμε να δώσουμε και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε ως επίσημα, για να είμαστε έτοιμοι. Θέλω να δω από όλους συγκέντρωση, πάθος και διάθεση, για να συνεχίσουμε το ίδιο καλά την προετοιμασία μας».

Για να εμψυχώσει ακόμη περισσότερο τους παίκτες του, ανέφερε ότι «δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί. Έχουμε μια καλή ομάδα, με πολλούς καλούς παίκτες και πρέπει ο καθένας από εσάς να παλέψει για τη θέση του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας, είπε: «Θα έχουμε μια γεμάτη σεζόν με πολλά παιχνίδια και όλοι θα χρειαστεί να βοηθήσουν την ομάδα. Αν αύριο παίζαμε επίσημο παιχνίδι δεν ξέρω ποιον θα έβαζα δεξιό μπακ. Και οι δύο (Γκάλο, Μπακάκης) έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης