Ο Μανόλο Χιμένεθ σε συνέντευξή του στη NOVA ρωτήθηκε για το θέμα που προέκυψε με τον Όγκνιεν Βράνιες, με τον Ισπανό προπονητή να τονίζει πως από την στιγμή που ο παίκτης, μετά το χθεσινό ραντεβού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ξεκαθάρισε τη θέση του τον υπολογίζει κανονικά για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ΑΕΚ.

«Είναι ένας σημαντικός παίκτης όταν είναι στο 100%. Θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να τον χρησιμοποιήσουμε και να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Η ζωή ενός επαγγελματία είναι γεμάτη με εμπόδια, μπορεί να υπάρξουν επιτυχίες αλλά και λάθη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλοι άνθρωποι είμαστε και μπορούμε να κάνουμε κάποια λάθη. Το σημαντικό είναι να αναγνωρίσεις το λάθος αλλά και να μπορείς να συγχωρήσεις αυτόν που το κάνει. Σε έναν τέλειο κόσμο εγώ είμαι γεμάτος ατέλειες.

Ο Βράνιες από την στιγμή που έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα για εμένα είναι σημαντικός και κάπου εδώ τελειώνει αυτή η ιστορία . Ο Βράνιες είναι παίκτης της ΑΕΚ η ομάδα πρέπει να τον προστατέψει και ο παίκτης να δώσει τα πάντα για την ομάδα» ανέφερε σχετικά με τον Βόσνιο ο Χιμένεθ.

Μεγάλη ατάκα Χιμένεθ: «Σας παρουσιάζω έναν νέο παίκτη. Τον Όγκνιεν Βράνιες»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην προπόνηση ο Μανόλο Χιμένεθ έδειξε ότι έχει αφήσει πίσω του το όλο θέμα και υπολογίζει κανονικά τον Βράνιες. Μάλιστα επιστρατεύοντας το χιούμορ του παρουσίασε τον Βοσνιο ως… καινούργια μεταγραφή.

Πιο συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της προθέρμανσης διέκοψε για λίγα δευτερόλεπτα το πρόγραμμα και ανέφερε: «Παιδιά, σας ζητώ συγνώμη για λίγο. Ξέχασα να σας παρουσιάσω τον νέο μας παίκτη. Είναι ο Όγκνιεν Βράνιες και είναι μαζί μας για να μας βοηθήσει».

Όπως ήταν φυσικό οι παίκτες έβαλαν τα γέλια με πρώτο τον Βράνιες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης