Παρελθόν αποτελεί για την ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ, καθώς με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη η «Ένωση» απέσυρε την πρόταση ανανέωσης που είχε καταθέσει στον Ανδαλουσιανό τεχνικό.

Ο ισχυρός άνδρας του «δικεφάλου» έγινε έξαλλος με την αναβλητικότητα, τις απαιτήσεις του Ισπανού (έφτασε να ζητεί 1,5 εκατ. ευρώ για τον ίδιο και τους συνεργάτες του προτού πέσει στο 1 εκατ.) και τις επαφές του με άλλες ομάδες στην Ισπανία, κι έτσι αποφάσισε να μην τον περιμένει άλλο, κάνοντας στροφή σε άλλες λύσεις για τον πάγκο της πρωταθλήτριας.

Άλλωστε, σχεδόν σε μόνιμη βάση, ο έμπειρος τεχνικός διεμήνυε μέσω συνεντεύξεων -κυρίως στην πατρίδα του- πως η παραμονή του στην ΑΕΚ δεν είναι δεδομένη, πως θέλει να εργασθεί στη Σεβίλλη και γενικά διατηρούσε ένα κλίμα έντονης αμφιβολίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Δεδομένου λοιπόν ότι ο Χιμένεθ δεν έδειξε σε κανένα σημείο σημάδια ουσιαστικής βούλησης για παραμονή στους πρωταθλητές Ελλάδας ο Μελισσανίδης αποφάσισε να αποσύρει την πρόταση ανανέωσης που του είχε γίνει, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μοιάζει πλέον ο επικρατέστερος για να τον διαδεχτεί στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Το όνομα του Εβρίτη τεχνικού, που ακούγεται εδώ και καιρό για την «Ένωση», χωρίς πάντως να έχει γίνει κάποια επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, έχει περάσει πλέον σε πρώτο πλάνο για τον «δικέφαλο».
Άλλωστε, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έχουν σε μεγάλη προπονητική υπόληψη τον πρώην πλέον τεχνικό του Παναθηναϊκού και έτσι είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Χιμένεθ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης