H AEK προσπαθεί να αφήσει πίσω της τη βαριά εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό, καθώς ακολουθεί ο πρώτος αγώνας με τον ΠΑΟΚ, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το κλίμα στους «κιτρινόμαυρους» παραμένει βαρύ, ωστόσο γίνεται προσπάθεια να συσπειρωθεί η ομάδα και να βγάλει αντίδραση στο προσεχές παιχνίδι με τους «ασπρόμαυρους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη παραμένει στον πάγκο της «Ένωσης», ήταν έντονα προβληματισμένος για το πώς ερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τους ποδοσφαιριστές του.

Συγκεκριμένα ο Ανδαλουσιανός τεχνικός ανέφερε για τους παίκτες του ότι «δεν μπορούν παραπάνω», με τον ίδιο να επισημαίνει στους συνεργάτες του για τη συγκεκριμένη ατάκα ότι δεν είχε πρόθεση να τους αδειάσει, τονίζοντας ότι το νόημα των δηλώσεών του ήταν πως η ευθύνη βαραίνει τον ίδιο κι εκείνοι είναι οι τελευταίοι που φταίνε.

Όπως αναφέρει η «Live Sport», ο Χιμένεθ μιλώντας με τους συνεργάτες του στο ξενοδοχείο ανέφερε σχετικά: «Εγώ πάντα αναλαμβάνω την ευθύνη στις αποτυχίες. Ποτέ δεν έχω κάνει δημόσια κριτική εις βάρος ενός παίκτη. Τους καλύπτω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Δεν ήθελα να πω ότι είναι άχρηστοι, αλλά ότι με όλα όσα έχουν συμβεί από την αρχή της σεζόν, την ελλιπή προετοιμασία, τους τραυματισμούς που δεν μου επιτρέπουν να κάνω ροτέισιον, την κάκιστη ψυχολογία, καθώς και την ιστορία που πέρασαν με τον Covid, έχουν… κρασάρει! Δική μου είναι η ευθύνη κι όχι δική τους». 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης